Radfahrerhotel
denk positief.

Denkfabrik

DENKFABRIK NORDHORN:

Ontmoetingsplek voor iedere gast en gelegenheid
Onze Denkfabrik met haar bijzondere charme biedt veel meer dan de som van naast elkaar gelegen congreszalen. De ligging aan de Nordhornse Vechtesee draagt bij aan realiseren van unieke dagen.

Bij ons vindt u het antwoord op al uw wensen in ruimte, flexibiliteit en funktionaliteit. In de Denkfabrik Nordhorn in maritieme sferen confereren is bijzonder.
Bovendien kan dit alles perfect begeleid worden door de chefkok in ons naastgelegen restaurant Pier99. Wij serveren uitgebalanceerde en vitaliserende mediterraanse gerechten.

U wordt geholpen door een vriendelijke en professionele eventbegeleiding die met een eersteklas gastronomische verzorging en een top-serviceteam garant staan voor een vlekkeloos lopend event of seminar.

De circa 220 m² grote Denkfabrik is onder te verdelen in 4 ruimtes. Daarnaast beschikken wij nog over kleinere vergader- of seminarruimte met een oppervlakte van 25 m².

Aan zowel de landzijde als de meerzijde bevinden zich twee seminarzalen, die te combineren en in te delen zijn d.m.v. verrijdbare melkglaswanden.

De geïntegreerde zaal DenkPause is uiterst geschikt voor een gastronomische onderbreking tijdens uw presentatie of congres maar ook zeer geschikt voor een receptie of ontvangst.

Graag maken we aan de hand van uw wensen een passend aanbod voor de invulling van uw evenement. Voor vragen zijn we te bereiken onder telefoonnummer + 49 (0) 59 21-8 19 81 554 of stuurt u een e-mail naar info@denkfabrik-nordhorn.de.

Informatiefolder Denkfabrik download

Reserveren zalen Denkfabrik

 

Denkfabrik: De zahlen en gebruiksmogelijkheden

 

verdere informatie onder Zalenoverzicht Denkfabrik

Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen