Radfahrerhotel
denk positief.

Onze Zalen

Wat is er romantischer dan je eigen feest in een perfecte sfeer met een fantastisch uitzicht op het meer. Wat een ambiance temidden van de prachtige groene natuur. Firstclass eten en drinken met geweldige bediening. Hier kun je een onbezorgd feestje vieren en overnachten in zeer stijlvol ingerichte kamers.

Voor ieder feest de passende ruimte, of het nu een familiefeest, verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsuitje of welk feest dan ook is —- het Riverside Hotel met z´n Pier99 en de “Denkfabrik” met conferentie- en feestzalen bieden voor iedereen een perfect passende accomodatie.

Een feest perfect tot in de puntjes geregeld voor al uw dierbaren. Van het gekozen menu uit onze eigen keuken met speciaal voor u gemaakte menukaarten, uitmuntende bediening tot muziek naar uw smaak. Uw onvergetelijke feest, geheel gerealiseerd naar uw wensen.

Het spreekt voor zich dat u in onze „Denkfabrik“ altijd een passende ruimte kunt huren voor uw conferenties, vergaderingen, meetings of evenementen en in ons congreshotel Riverside kunt overnachten.

Vraag ons voor een offerte!

Reserveren Feest

Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen