Radfahrerhotel
denk positief.

Omgeving

De omgeving van Riverside Hotel Nordhorn biedt een keur aan mogelijkheden op het gebied van cultuur, wellness, sportieve activiteiten en bezienswaardigheden. Niet op de laatste plaats draagt de ligging aan de Nederlandse grens bij aan de bijzondere aantrekkingskracht van de regio Grafschaft Bentheim.

Of het nu is met het gezin, gezellig met z’n tweetjes, met een paar vrienden of zelfs als tussenstop voor een zakelijke reis, voor elke vorm van vakantie zijn er optimale mogelijkheden om uw vrije tijd naar wens te besteden. De waterstad Nordhorn werkt voor iedere bezoeker betoverend door haar bijzondere charme en het schilderachtige Vechtemeer waaraan het Hotel Riverside direct gelegen is en van waaruit vele kleine kanalen stromen richting de gezellige winkelstraten en horecagelegenheden.

Overtuig u zelf van het veelzijdige en complete toeristische aanbod in de regio en haar omgeving. Hier vindt u een kleine greep uit de mogelijkheden die zeker de moeite waard zijn en uw verblijf in Hotel Riverside onvergetelijk maken.

Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen