Radfahrerhotel
denk positief.

Grafschaft actief beleven

Kanotochten Nordhorn

Actieve reizigers, die ook graag in hun vakantie de nodige fysieke inspanning willen beleven, vinden in de Grafschaft Bentheim een ruime keuze aan vrijetijdsbesteding.

Fietsers kunnen zich naar hartelust uitleven op honderden kilometers aan fietstochten “mit der Fietse” – die gaan over speciaal breed aangelegde fietspaden met uitstekende bebording. Ook voor de golfer en kanovaarder biedt de regio aantrekkelijke mogelijkheden: Vanuit het Hotel Riverside in Nordhorn zijn diverse golfbanen makkelijk te bereiken en bieden de vele waterwegen zeer uitdagende en gevarieerde kanotochten.

 

Fietstochten

Fietstochten

Fietstochten

De Grafschaft Bentheim is officieel uitgeroepen tot de fietsvriendelijkste regio van Nedersachsen. En dat is uiteraard niet zonder reden: Meerdere honderd kilometer lange idyllische fietsroutes, die uitgebreid en duidelijk aangegeven zijn. De bezoekers fietsen ongemerkt weer even over de Nederlandse grens waar de routes natuurlijk ook duidelijk aangegeven zijn. De tochten en thema-routes gaan over goed aangelegde paden waar over het algemeen geen auto´s komen. Ideale routes om op en top te genieten van uw fietstocht. En wanneer het tijd is om te genieten van een welverdiende rustpauze kunt u stoppen bij een van de vele fietsvriendelijke horecabedrijven langs de routes. Zij nodigen u van harte uit!

 

golf

Golf

Golf

Par, Birdie, Hole-In-One – en dat iedere dag vanaf een andere green. Hiervoor is het Riverside Hotel te Nordhorn de perfecte uitvalslocatie. Verkeerstechnisch is ze optimaal gelegen, waardoor u achttien, over het algemeen 18-holes golfbanen snel en gemakkelijk kunt bezoeken en zo dagelijks een nieuwe golfuitdaging kunt ervaren.

‘s Avonds ontvangen we u graag weer terug in ons hotel waar u in de juiste sferen kunt ontspannen aan het Nordhornse Vechtemeer en we u culinair verwennen kunnen. Een welverdiende nachtrust in één van onze Comfort-kamers geeft u weer de energie voor een nieuwe dag met een nieuwe golfervaring.

 

matchpoint

matchpoint

matchpoint

In matchpoint Nordhorn staat de mens centraal en hebben we plezier met beweging en sportieve activiteiten. Maak gebruik van bowlingbanen, billardtafels, squash- en badmintonbanen tot fitnesslessen en -apparaten. Hier komt iedereen aan zijn trekken die zijn lichaam aan het werk wil zetten. Voor gezinnen is een bezoek op zondag erg de moeite waard, want dan mogen de volwassenen onder begeleiding van de kinderen gaan bowlen.
 
 
Openingstijden matchpoint – Bowling, Billard & Airhockey
Ma – Do: 15 tot 23 uur
Vr: 15 tot 01 uur
Za: 11 tot 01 uur
Zo: 11 tot 21 uur

Contact
matchpoint
bowling, fun & fitness
Charlottenstraße 37, 48529 Nordhorn
Duitsland
Tel. 0049 5921 – 734 83
www.matchpoint.de
info@matchpoint.de

 

kanu erlebnistouren

Kano-belevenistochten

Kanovaren avontuur- en toertochten

Met de rode kano gaat u op verkenning door de prachtige landschappen rond de waterstad Nordhorn over één van de vele waterwegen met een georganiseerde kanotocht. Voor jong en oud, ervaren of beginner, van rustige toertocht tot spektakel met een Adventure-tocht ….kanoërs er is altijd iets te kiezen. Geniet alleen of met een groep van de tochten naar de authentieke waterrijke landschappen van de Grafschaft.

Informatie & prijzen
Kanovaren avontuur- en toertochten

Hartmut Budde
Kanu-Erlebnis-Touren
Menkenweg 24
48531 Nordhorn
Duitsland
Tel: 0049 5921 – 387 74
Mobil: 0049 172 – 808 615 4
www.kanu-erlebnis-tour.de
info@kanu-erlebnis-tour.de

Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen