Radfahrerhotel
denk positief.

Mineral Therme Bad Bentheim

mineraltherme bad bentheim

Of u nu rust en ontspanning zoekt of therapeutische behandelingen wilt ondergaan, dit vindt u alles onder één dak in de Mineral Therme Bad Bentheim. Ruim 3.000 m2 beslaat deze prachtige locatie die is ingericht voor uw comfort en zwemgenot. De inrichting omvat o.a. drie zwembaden, whirlpool, prachtig saunalandschap en zonnebanken, uitnodigende rustruimtes en een gezellige bistro.

Het buitenbad is een belevenis op zich met haar, bodemfonteinen, stromingen, massagestralen en unieke verlichting met een rustgevend kleurenspel. De watertemperatuur van min. 29° C en het zoutgehalte van maximaal 3 % zorgen voor ideale omstandigheden voor een heilzame werking en effectieve wateroefeningen. Sluit u even af van de buitenwereld en ontspan heerlijk in deze ontspannen en weelderige omgeving. Voel de werking van de bronbaden van de Mineral Therme Bad Bentheim.

Beleef het gigantische saunalandschap en haar Japanse tuin en en nog veel meer, waarbij de AQUA NIGHT zeker een bijzondere aanrader is – zwemmen en sauneren onder een sterrenhemel! Laat u verrassen op de eerste vrijdag van de maand van 18:30u tot 0:30u.

De Japanse saunatuin verbindt eeuwenoude wetenschap over verkwikkende wisselbaden met de modernste faciliteiten tot een unieke wellnessexperience. Het meters grote
panorama-uitzicht in de Finse sauna biedt u een prachtige uitkijk over ons mooie kuuroord. Bezoek de Finse sauna’s, het Sanarium, het stoombad of de rozensauna en voel wat echt ontspannen is. Uiteraard kunt u deelnemen aan de Aufguss met heerlijke geuren en oliën, die gedurende de dag regelmatig plaatsvinden.

Relax in de geintegreerde bistro bij het saunalandschap, geheel ingericht met Aziatische invloeden, heerlijk bij de openhaard. De smaakvol gedecoreerde rustzones maken het geheel van Bentheimse Mineral Therme echt af.
Een zorgvol samengesteld menu aan drankjes en gerechten.

Neem een duik in de sfeervolle waterwerelden van de Bentheimse Mineral Therme.

www.bentheimer-mineral-therme.nl

Diese Seite in Deutsch anzeigen Diese Seite in Niederländisch anzeigen